Odporúčame: www.caj-kava-cokolada.sk

Vyrábame super  lahodnú čokoládu a to od kakaového bôbu až k tabličke čokolády – to je prehlásenie čokoládovne iQ, ktorá má svoje sídlo v Škótsku!

čokoláda iQKakaové bôby pre čokoládu iQ sú špeciálne vyberané v údolí Rio Negro, v regióne Satipo v Peru. Tam je ešte možno nájsť originálne, pôvodné odrody kakaovníka Criollo. Je to vzácna a veľmi vážená odroda kakaového bôbu, ktorá je často v zmesi s inými odrodami, alebo sa zamieňa za hybridy, ktoré sa vydávajú za Criollo.

V čokoládovni iQ pracujú výlučne  s organicky pestovanými, eticky, zo zdrojov čistej odrody Criollo. Aróma tejto odrody je opojná. Snažia sa o zachovanie 100 percent hodnoty kakaového bôbu. Kakaové bôby nie sú pražené, bez fľakov, alebo iných defektov na kakaových bôboch.  Všetky bôby sú fermentované priamo v Peru pri zdroji, potom sa sušia, čistia a uložia do vriec s presvedčením, že priam kypia úžasnou chuťou. Neskôr sú kakaové bôby znovu prečistené, už  v čokoládovni v srdci škótskeho vidieka. Vznešené príchute iQ čokolády – citrusy, mäta pieporná, káva, maliny, pomaranče a med pochádzajú z ekologických a trvalo udržateľných zdrojov, všetko je  prírodné v surovom stave.

Pre zachovanie prírodného charakteru sa čokoláda sladí výlučne pomocou organického nektáru z kvetov kokosu, čo je samo o sebe superpotravina – najmä s vysokým obsahom draslíka, horčíka, zinku a železa, je úžasným a prirodzeným zdrojom vitamínov B1, B2, B3, B6 a C. Je tiež veľmi bohatý na ďalšie minerály a enzýmy, ktoré pomáhajú pri pomalom vstrebávaní do krvného obehu. Je to pre vaše zdravie tak dobré, že o tom netreba premýšľať!

Takže tím iQ prináša náročným zákazníkom naozaj geniálnu čokoládu, to najlepšie z prírody, pre posilnenie zdravia, doplnenie organizmu antioxidantami, s vynikajúcimi chuťovými vlastnosťami – priam „nebíčko v papuľke“. Užívajte si a ochutnávajte prírodnú čokoládu a to určite bez výčitiek.

Čokoládu iQ si môžete kúpiť tu